Brandin miesten vaatteita - takkeja ja urheiluvaatteita verkossa edullisia tarjouksia | Suomen putiikit - maanrakennusrantala.fi
 
Brandin miesten vaatteita - takkeja ja urheiluvaatteita verkossa edullisia tarjouksia

Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Sillä salamamyynnillä, joka antaa jokaiselle toimittajalle sijainnin ja halutun ajan perusteella tuotteen tulee arvioituun varastoomme, yleensä jokaisen myynnin lopussa 2-4 viikon kuluttua. Syy on keskipitkällä aikavälillä, että tilaamme tilaukset myyjän toimittajilta sen varmistamiseksi, että jäsenemme ovat yksinoikeuksia.

sanansaattaja
Yhdistyneen kuninkaan kuningaskunnan postimyynti tai toimitus riippuu tuotteiden koosta ja arvosta, tavallisesti toimitetaan tai toimitetaan normaalisti. Tarjoamme myös toimitusta ja keräystä +, jonka voit valita kassalla.

Kansainvälisissä tilauksissa Royal Mail tai Courier ja paikalliset postipalvelut kattavat "viimeisen mailin". Kun tarjoamme

Maamme lisää alusten määrää päivittäin, joten jos et löydä haluamaasi ohjelman toimitusta maassamme, lähetä meille sähköpostia ja näemme, voimmeko auttaa.

tuotto
Jos jostain syystä et ole täysin tyytyväinen ostopalautukseen, voit. Sinun on kerrottava, että aiomme palauttaa kohteen ja perustelut ja odottaa 14 päivän irtisanomisaikaa.

Palautustila tulee olemaan varastokirjastossamme 7 päivän kuitti, hyvitys käsitellään mahdollisimman pian, vaikka käsittelyyn ja puhdistamiseen kuluu jopa viikon. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa ilmoitamme, että saat palautuksen luettelomme ja toinen vahvistus siitä, että hyvitys on käsitelty.

Jos projekti pysähtyy ennen kuin se tulee varastomme, muista maksaa referenssiviesti, kun palaat meille.

Jos palautat tilauksen EU: n ulkopuolelle, jos paikallinen posti tarjoaa CN22-lomakkeen, voit pakata sujuvan siirtymisen Yhdistyneen kuningaskunnan tullin kautta. Sinulta veloitetaan maksuja. Suosittelemme myös kirjoittamaan kirjoitetun merkin "Paluu" -sivulle.

Takaisin